Атеjiст

        Тільки високоморальна людина
        має право бути атеїстом
                П.С.Марешаль

Не вірив в існування вишніх сил.
До церкви не ходив, не сповідався.
Жив по собі, нічого не просив,
Лиш на своє сумління сподівався.

Був чесним, справедливим і представ
Поміж ста віруючих перед Богом.
І відокремив Бог його від ста
Й поставив поруч за святим порогом.

І той тремтів і щулився в сльозах
І почував себе як винуватець.
А Бог оглянув натовп і сказав:
"А з вами Я ще буду розбиратись".

         2о13
 


Рецензии