13 августа 2022
Дніпро прокинулось ... 4-а 25...
Здригнулося в пітьмі дитяче тіло...
Серця батьків вже болісно тремтять...
У Нікополі, Харкові і Сумах
Також під ранок розірвало тишину...
От що роїлось у ординських думах?
Примарний зиск жбурляє їх в війну...
Не вбити їм, кривавим душогубам,
Народ, який ніким звойований не був!
А, об'єднавшись, ми сильніші будем!
Гуде наш голос -- світ його почув!
Свидетельство о публикации №122081300160