Коли душа прощаeться з любов, ю

Коли душа прощається з любов'ю
і робить вибір: воля чи сльоза,
я знаю, що до волі я готовий,
а от сльозам я «геть!» давно сказав.

І знаю я, що є любов такая,
яку потрібно слізьми омивать,
я мав таку любов, все пам'ятаю,
це та любов, що сталось поховать.

Але й вона, похована навічно,
не плакати, а жити заклика,
і заклика вживлятися в обличчя,
що здатна пестить ще жива рука...

А є й така любов, що прагне волі,
та, що до волі заклика щомить...
То не любов, що волі аж до болю
так прагне, аж страждає і болить...

Коли душа прощається з любов'ю
і робить вибір: воля чи сльоза,
я знаю, що до волі я готовий,
а от сльозам я «геть!» давно сказав.


Рецензии