Язмыш булса булсын
Ялгышлар да бик куп булды кебек.
Аймылышлар булды, укенечлэр,
Аларнын, барсына кара тузеп!
Гомерем шатлыклардан, сагышларга
Кучеп аккан елга суы кебек.
Мин эзлэгэн синен, эзлэрне дэ
Гомер сагышлары киткэн кумеп...
Алдагысы гел шатлыктан булсын:
Тормыш сынауларын уздым тузеп.
Сагыш-мон,сулар да ж,итеп торсын:
Язмыш булса булсын язмыш кебек.
10 август, 2022 ел.
Свидетельство о публикации №122081102580