здригалося небо
повітря, як плай столітній,
у серце до себе кличе
майбутнє,
що не збулося,
як клекіт проклятого дива, то очі твої зелені,
втомилася ,
кличеш спокій у свОї днини
у свОїй країні
04.12
10 серпня 2022
Свидетельство о публикации №122081000699