Бриджу, гидую, гребую
Скверна, мерзота, гидь.
Лютістю превелебную
помсти вшаную мить,
І помолюся лагідно
Вітру, імлі, хлющу.
Лисого біса праведно
Збавлю. Занапащу
Чорта, щура, напасника.
Вижену звідусіль.
Не посромлюся пасткою.
Виклюю в очі. Гний.
Свидетельство о публикации №122081005000