Вiдпускаю
Відпусти людей, які не готові тебе любити. Це найскладніше, що тобі доведеться зробити у твоєму житті, але це буде й найважливішим.
Актор, сер Ентоні Хопкінс
1к.
Відпускаю тебе, мій Орфею, іди.
Не вагайся і не озирайся в минуле.
Відпускаю на волю, як птаха, лети.
Відкривай новий світ. Все для тебе навколо.
2к.
Відпускаю із серця, дивись.
Нові люди зустрінуть тебе, інші мови.
Відпускаю, скоріше іди, не барись.
Евредики душа перетнула кордони.
3к.
Відпускаю тебе, мій Орфею, забудь.
Все, що ми передбачили, щастям сповиті.
Відпускаю на волю, знов пісню здобудь.
І натхненно співай її іншій хариті.
Всім Орфеям та Евридикам присвячується нова пісня, написана і записана 7.08.2022.
Повна версія, як завжди, за посиланням тут:
https://www.youtube.com/watch?v=SzKEuaexr2A&ab
Свидетельство о публикации №122080703778