Еротичний етюд

В межиніжжі твоїм, зумисно
У закутині тісно стиснена, 
Притаїлась прихована пристрасть,
Жде і солодко потягається.

Соромливість, мов прикрі вади,
Притінила твої принади.
Мої ж спомини, наче сполохи,
Вкрили їх тріпотінням зайчиків.

Враз відкрилась, як на долоні,
Лиш червоність покрила скроні,
Й миттю зблідла, бо буйні сили,
Наче хмара, в собі таїла.

Та й втомилася бути стриманою,
Пролилась грозовою зливою,
І крізь тебе прудкі мої огирі
Пронеслись оргастичними ордами.

        2013


Рецензии