Птаха

Зі зламаним крилом стрибала птаха...
І це твоє життя, це ти, Натахо!
Хтось крила перебив, ну, так буває...
І в небо не злетиш, життя минає...
І сидячи в кутку, в тісненькій клітці,
Ти думаєш в смуткУ: "Життя на нитці...
Ось-ось воно мине і обірветься,
А хочеться так жить!"- лунає в серці.
Колись і я була гарна й дородна,
Тепер я немічна, сміється хто завгодно.
Хто б крила ізцілив? Чи так буває?
Та Сам Ісус Христос мене питає:
"Чи віриш ти в Мене? Тоді зцілися!"
І ось мені вночі Він Сам наснився,
Схилився біля ніг і тихо плакав:
"З тобою Я завжди, з тобой, Натахо!"


Рецензии