Roses on bed. Archive

Good morning,
my girl.
This evening
for you.
Lights on, lights off...
Roses on bed.
Your eyes
shining bright.
I know
what you want.
Lights on, lights off...
Roses on bed.
Your dreams
Are real.
It`s not seems.
It`s all what i feel...ing
Lights on, lights off...
Roses on bed.
Your lips very soft.
My girl, my cat...
Roses on bed.


Рецензии