З днем народження

Шампанського, квітів, і мирного неба,
І рідних людей - хіба більшого треба?
Хай будуть здорові усі і щасливі,
В єдиній і мирній, міцній Україні.
Ти сильна, ти гарна, тримайся й надалі,
Ти грамоти склала в рядочок, й медалі,
Але нагороди тобі побажаю
Тієї, що душі жіночі благають-
Росте хай дитина здорова, щаслива,
І поруч-кохана, надійна людина!


Рецензии