4 августа 2022

   Живі...живі ще українці,
Що знали чобіт на землі -
Фашистський чобіт, чобіт німців,
Топтав тіла і хліб полів...

А ось у цьому вже столітті
Їх зброя "чеше" росіян,
Які втопились в кров по лікті
Дітей, жінок і всіх мирян...

Від "братанів" спасають німці -
Чи хто ТАКЕ подумать міг -
Рятують нас колишні вбивці-
Їх зброя стала на поріг!

... Що роз'єднало нас, слов'яни?
Яких щурів не встерегли?
Ми ж разом згоювали рани,
Разом війну перемогли...

Тепер СВОБОДА наша стала
Поперек горла вам, як кість -
Міста бомбили...зруйнували...
А хто за вбитих відповість?..

Ви обіірвали подих дітям,
Ви катували їх батьків!
Чекають чорні вас століття
Посеред ваших матюків.

Не зможе людство зло забути -
Ви -- проти Бога, проти всіх,
Вам честі в світі не здобути,
Допоки править вами псіх..


Рецензии