Без тебе

Так, без тебе мені - цвіт не цвіт,
Трави не трави,  роси  не роси
Й думка не злине в зеніт,
Захлинувшись в житейській прозі.

Світ без тебе заслала імла,
Зорі погасли й сонце змарніло.
Краще б доля лиха взяла
Геть усе, та залишила милу.

Мов чаклунка, ти змахом руки
Світ осявала щастям великим..
Ти була й були дні легкі,
Дні без тебе - вериги.

ТІні милих снують між людьми,
В сни незбагненні входять живими.
Я збагнув, що востаннє любив.
Далі житиму снами такими.

        2013


Рецензии