Спiвчуття

А люди йшли до твоєї госпо'ди,
І там зустрічала їх тиша злякана.
А ти в домовині, і поряд подруги
Завмерли сумні, а одна заплакала.

На серці людському немає шкіри,
Якщо ж і є, то з мого була здерта.
Ті сльози до нього мов прикипіли,
Дістались до самого денця серця.

А ти посміхалася з того світу,
Погідлива, втишена і покірна,
До серця мого, співчуттю  відкритому,
Як двері домівки, де спить покійник.

          2013


 


Рецензии