Менi так само буваe сумно, як всiм на свiтi
як всім на світі, і як тобі.
І часом довго тривожить думи
про сенси щастя в моїй судьбі.
Усе зі мною бува так само.
Моє "так само" – не самота.
Все, що зі мною, – буває з нами.
А те, що з нами, – то легше так.
І щойно стане на серці легко,
з тобою легкістю поділюсь...
Нелегко вити гніздо лелекам,
і я не вмію, та я навчусь...
Свидетельство о публикации №122080307947