1 июня 2022

Дощ грозовий, мов напідпитку,
Все вихилясував, тремтів.
Вечірній обрій -  це ж картинка -
Художник ТАК би не зумів!

Тримались хмари, ніби в морі
"Човни", обгорнуті вогнем,
А грім, блукаючи в просторі,
Як " град " страхав своїм мечем.

То хай...минеться, це ж природа...
От тільки б ніч не полоснули
Ракети з руського городу,
Стріляють ж бо, коли поснули...

Чому загарбники не знають,
Що по війні прийде розплата?
Щось неймовірне вимагають -
Щоб... " на коліна ", окрім злата.

То де ж ви бачили, "вояки",
Щоби народ, що мав свободу,
Вклонявся ворогові в ср...ку?
Чого прийшли? Питались броду?

Хай не сьогодні і не завтра,
Але прийдеться вам втікати,
Вас покидає ваша мантра,
Бо ... стали ви руками ката!


Рецензии