31 мая 2022

"Відспівала" весна свистом градами,
"Відцвіла" від ракет красним огнивом...
Не за це полягали діди- прадіди,
Здобули нам ВЕСНУ в вовчім логові.
Чи смердітиме ворогом наше літечко?
Чи стогнатимуть довго ще наші поля?
По загиблих так щемно плачуть свічечки...
Горе...Горе людське, ним тяжіє земля...
Де сховались слова віри, втіхи, надії?
Чому зло супротив йде людського життя?
Дочекатись би серцю, коли миром повіє
І ніколи не буде цій війні вороття...


Рецензии