Телепрограма Час. Прогноз погоди

Антициклон напевно зледащів,
Десь ніжиться на водах.
А тут тумани тільки та дощі,
Знов нелітна погода.

І ми, немов два струмені, течем,
Пливем, як дві билини.
Доторкуюся до твоїх плечей,
До рук, що поруч плинуть.

Невже це тільки музика звучить,
А ти далеко. Темно.
Десь слухаєш ти музику в цю мить
І думаєш про мене.

          20і3


Рецензии