А чому доводити, яка я?

А чому доводити, яка я?
Не чекайте виправдань моїх.
Я така – і добрая, і злая,
зла – до дурнів, добра – до своїх.

І кому доводити, яка я?
Я сама по собі – світ цілий.
Я свій світ і люблю, і плекаю
саме стільки, скільки треба, літ.

Бідкатись ніхто не  спонукає.
Я сама за себе помолюсь.
А от той, який мене кохає,
все про мене знає – бо люблю.


Рецензии