Розлука

П`ю трутизну розлукн.
Ще далеко до денця.
З чаші тужного серця
Трунком тихої муки
П`ю трутизну розлукн.

Кожен день - ніби тиждень.
Тиждень - довгий, як місяць.
Час завмер - і ні з місця.
Але зустрічі діждем
Попри все, моя ніжна.

Трунки зіллєм докупи,
Ой, п`янкі ж та солодкі!
Келих разом пригубим
І в затон насолоди
Канем вдвох, моя люба.
_____________________

Ночі тихої подих,
А в очах твоїх подив.
Де ти мріями бродиш?
Загадала щось? Згодом
Мені сина народиш?

      2013

 


Рецензии