С 80-летием подруге

Вітаю з поважним Ювілеєм шановну Людмилу Петрівну Царенко!

Добігає весна вже до самого літа,
Відцвітають й роки, як бузок у саду.
Під вікном розпускаються літні вже квіти,
Нові барви милують, в яких бджілки гудуть!

Все в природі сьогодні радіє для тебе,
Я ж бажаю тобі тишини...тишини,
Щоб не рвалося бомбами сиве вже небо,
Голубіло би краще з висоти-вишини!

Хай відступлять з Поліг окупанти!
Хай дзвінок добру вість принесе!
Ми за неї ще вип'ємо ...фанти,
Бо здоров'я вже понад усе!

Дорога моя щира подруга!
Хочу в твій Ювілей нагадати,
В чім величність твоєї заслуги--
В колективі для нас була МАТИ!

Через світла відсутність в оселі,
Ти не зможеш зайти в інтернет,
Вороги нас "звільнили". В пустелі
Опинились від зривів ракет...

Я в думки твої серцем полину,
Побажаю добра і тепла
І здоров'я Велику Краплину
Щоб ти довго, ще довго ЖИЛА!


Рецензии