23 марта 2022

Чи Бог дав право своє іншим
Рішать, кому і скільки жити?
Став богом вже? Себе цим тішить:
"Я всіх навчив мене любити!"

Та тільки й гадки ти не маєш,
Що за добро цінують люди,
А не за те, що спис ламаєш.
Зганьбив себе навік,іудо!

Весь світ не може зрозуміти
Безмірно вовчої натури,
Але весь світ буде радіти,
Коли Бог стягне з тебе шкуру!


Рецензии