14 марта 2022

У день народження Шевченка
Гриміла площа у Пологах,
Це чорта лисого хвостенки
Тримали місто у облогах.
Що таке совість, честь...не пахне,
Чи серед людства ці поняття?
Знівелював їх чорт і трахнув.
Від нас отримуй гнів, прокляття.
Я вірю в те, Весна ще прийде!
Змете весь сум з очей людини!
Щоб нас зігріти, Сонце зійде,
Вдихне Життя у кожну данину!


Рецензии