25 февраля 2022

Голова от тела отделилась,
Вместе с ней поехавшая крыша.
Ты, война, смертями разрешилась?
Ненавидит мир тебя, ты слышишь?

 Чорним слідом плаче синє небо,
А земля приймає вибухи жорстокі..
Чим ми завинили?.? Путіну так треба,
Щоб вмирали хлопці світлоокі...

День второй расшатывает душу,
Боли узелки взрывают сердце...
Не простит Земля за свою пустошь,
Рок догонит злого, хлопнет дверца!

Всі народи світу розуміють,
Що приніс ти смерть в мою країну,
А ось всі задурені синіють,
Прославляють звіра щогодини.

Хай горить навкруг тебе все адом
Хай чума занурить в тіло кігті!
Хай планета повернеться задом,
Хай тебе розтрощить в чорні віхті!


Рецензии