Дощ танцюe на столi нiжками, яких не бачу

Дощ танцює на столі
ніжками, яких не бачу...
Краплі... Крапельки... Краплі...
Символ щастячка неначе.

Стіл залишили в саду.
Стіл для ранішньої кави.
Я під дощик не піду
у танок його ласкавий

Дощ танцює на столі
ніжками, яких не бачу...
Дощ панує на землі.
Щастя є. Чому ж я плачу?..


Рецензии