Маладзiк...
Ён ў нябесных далонях.
З намі Бог падзяліўся —
Даў сярпочак да поўні...
Ў цемры зорки-анёлы
Ў срэбра ноч апранаюць,
I пяшчотнай рукою
Там калыску качаюць!
Крочыць месяц па небе,
Рожкам вецер бадае.
На вялiкiм прасторы
Ён людзям спачувае...
© Ольга Ворошилова
Свидетельство о публикации №122073006136