Ты задаешь вопрос свой не впервые. Расул Гамзатов

Ты задаешь вопрос свой не впервые.
Я отвечаю: не моя вина,
Что есть на свете женщины другие,
Их тысячи, других, а ты — одна.Вот ты стоишь, тихонько поправляя
Пять пуговиц на кофте голубой.
И точка, что чернеет над губой,
Как сломанная пуговка шестая.И ты опять, не слышав слов моих,
Вопрос извечный задаешь мне строго.
Кто виноват, стран и народов много
И много женщин на земле других.Но изменяю я с тобой одной
Всем женщинам, рожденным под луной

Дае фарста маем фыццаг хатт ды нае даеттыс.

Дае фарста маем фыццаг хатт ды нае даеттыс.
Аез дзуапп даеттын:маенаен мае аххос наеу ,
Аендаер сылгоймаегтае каей ис мае  алываерсты,
Аендаертае мин сты,ды иунаег дае маенаен.
Аемае лаеууыс,сындаеггай раст гаенгаейае,
Фондз цаеппаеры дае цъаех дараесыл ды.
Дае былы саермае сау стъаелф зыны,
Цыма аехсазаем цыппаер у ,гъе уыйау.
Нае хъусыс ды мае ныхаестаем аеппын.
Аемае та ног даеттыс дае фарста карзаей.
Баестаетае бирае ис, стаей дзыллаетае  заеххыл,
Аемае сылгоймаегтае даер бирае ис мае разы.
Фаелае аермаест даеуимае сайын уаед,
Заеххыл цаераег сылгоймаегты аеппает.


Рецензии