Я кохаю тебе

Я кохаю тебе, я кохаю. Понад зорі і місяць далекий. Я кохаю тебе, я кохаю. Як кохати уміють лелеки.

Я благаю тебе, я благаю будь до мене хоч трішки привітна, бо любов моя, наче троянда, що від погляду щирого квітне.


Ти для мене найкраща царівна і від усмішки серденько тане.   Ти для мене в майбутньом  дружина і я вірю, що день цей настане.

Я кохаю тебе, я кохаю. Понад зорі і місяць далекий. Я кохаю тебе, я кохаю. Як кохати уміють лелеки.


Рецензии