Мае фыдаен... Моему отцу посвящается, ,,
Аенусмае ды нае заердаеты цаерыс.
Дае хорз аегъдау, дае намыс даер нае фесаефт-
Дае фырт сае дарддаер кадимае хаессы.
Дае уаездандзинад каестаертаен фаезминаг.
Ды хъаеубаесты куырыхон лаег уыдтае.
Зын раестаеджы аевдыстай ды лаегдзинад,
Дае цардфаендагыл хъаелдзаегаей цыдтае.
Дае бинонтаен ды фидар маесыг уыдтае,
Аенцой лаеваердтай махаен аемае ныфс.
Зынсахаты нае алкаейдаер раевдыдтай,
Ныр та нын ды уаеларваей 'ххуыс каеныс.
Свидетельство о публикации №122072907224