Я в небо дивилась

Я в небо дивилась, як падали зорі.
Бажання свої загадала усі.
Але ні молитви, ні сльози прозорі.
Тебе не повернуть з війни.

Я в небо дивилась, питала: "О, Боже,
Навіщо його Ти від мене забрав.
Чому не спинив навалу ворожу.
За що Ти мене покарав".

Я в небо дивилась, дивилась крізь сльози.
Обручку свою кинула у траву.
Носити її я більше не взмозі.
Ношу тепер в серці журбу.

Я в небо дивилась, коханий я знаю.
Ти там поряд з Ним мене бережеш.
Прости, але я відтепер все чекаю.
Коли ти мене забереш.

https://youtu.be/vJ0EscxbBnA


Рецензии