Лесбiянська любов

Щлюб не директива.
Хто не прямо - криво
Сягає прірв чи небес.
Є на світі диво -
Діву пестить діва,
Суцільний дівочий секс.

"Ти моя коханка -
Я твоя коханка.
Скажи, що любиш мене.
Ми кохання бранки.
З вечора до ранку
В обіймах ніч промине.

Ми принцеси сексу.
Мов близнята-сестри,
Як в злеті, снимо в злитті.
Злука - перса в перса!
Злука - чресла в чресла!
Симетрія злеглих тіл.

Ти мене цілуєш -
Я тебе цілую.
Як б`ється серце твоє!
Як моє нуртує!
Що нам спермоплюї?
Без них, що треба, в нас є".

В простирадлах білих
В джгут сплелись два тіла
Лжедів, лесбіянських жриць,
В трансі ошалілих,
Ще й, можливо, цілих,
Незайманих янголиць.
_______________________

Що ти вдієш проти
Помилки природи?
Тут мислі мої мовчать.
А якщо незгода
З дійсністю - це спротив
Ображених вщент дівчат,

Що втекли від себе,
Вирвавшись з халепи,
Сховались в чужім житті,-
Краща непотребна
Дівка, ніж потрібна
Для втіхи отих лжедів.

     2013


 


Рецензии