Болить

 Мені болить.  Болить на серці дуже сильно.
 Пішов він в червні, залишивши цілий світ.
 Моя душа до тих пісень мрійливо лине.
 Прощання з ним, як нескінченний шлях - політ. 

 Сумує небо і сумує дощ вечірній.
 Він завжди в пам'яті, він завжди в почуттях.
 Вже охолонуло від сліз латте розчинне.
 Юрко наш милий сниться місяць в різних снах.

 Перед очима його посмішка красива.
 Він каже "Всім привіт", даруючи тепло.
 Його чекала у Німеччині родина,
 Але його спіткало невимовне зло.

 Останній раз отримав білі ті троянди.
 Останній раз побачив подарунків мить.
 Він не відзначить в цьому вересні знов свято. 
 Мені так сильно, невимовно так болить.

 27. 07. 2022.


Рецензии