Для Вас. Вариант на латыни

Sanctificabo super illud ad te,
Utinam magis alumni,
Ita quod erant turbas de procis,
Et ut magis sapientes!
Carmina sunt, non natum, sicut,
Et in hoc versu non est nugatio!
Sanctificabo super te,
Misericordiam et amorem,
Te volo!!!


Рецензии