Очень точно

Закат -
на вечер.
Рассвет -
навечно.
Всё очень
правильно.
Всё -
человечно...
Всё просчитали
Там -
Там -
наверху
однажды.
Графика -
на полотне:
точна
и очень
важна.

25.07.2022 Анна Ртищева


Рецензии