Qo rquvdan ustun Qiziqarli suratlar she riy izoxla
«YOLG;IZ O;RMONDА…»
— «Qizil shapkacha xam, yolg;iz o;rmonda,
Borgandi — savatda, «gumma» bir yonda.
Bo;ri chiqib qolsa, o;rmonda agar,
Keyin yaqinlaring — armonda qolar!…».........................
Свидетельство о публикации №122072506303