Зустрiв я тебе

Зустрів я тебе старим дівичем
Напровесні року щасливого.
Здалася тоді мені дивом ти
Й зосталась дивом.

Та зустріч була незвичайною:
Як південь і північ, ми різними 
Були - слов`янин і гречанка
З татарським прізвищем.

Від серця свого дала ключ мені.
А серце ж - як сонце у тебе!
...День зморений, очі заплющивши,,
Бреде до темені,

До ночі. Вже сон наших дочок
Повів до казкової стежечки.
Дивлюсь: моє диво в сорочечці,
Постелю стелиш ти.

      2013


Рецензии