НЕ Я

23.07.2022.
Слова, мелодія, виконання - Бруна.
Пісню можна послухати за посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=RsR8eM73LcQ&ab

Я не твоя вина.
Я не твоя війна.
І не твоя сума,
І не твоя тюрма.
Я не твоя зима
І не твоя сурма.
Нажаль, твоя весна
Не я, не я…

Ти не моя вина.
Ти не моя війна.
Не моя новина.
Не моя дивина.
Ти не моя труна,
Навіщо я сумна,
Нажаль, твоя весна
Не я… не я…

Ти не моя вина,
Ти не моя війна.
Весь світ, немов стіна,
Скрізь темрява страшна.
Навколо чужина,
Бал править сатана,
Чого ж твоя весна
Не я… не я…

Я не твоя вина,
Я не твоя війна,
Якщо тебе нема
Без тебе я німа,
Та з неба вирина
Як промінь, осяйна
Веселкова весна
То я… то я…


Рецензии