Lady Big G-gh

  i never say
  to You

  That loved
  i said

   for long
   abt. You

    They switched
   it off

    by Midnight

       Internet : 15 7 3 9

   I only asked
   from you

   - Forget
   - Навряд-ли  !

     б
     Лобню
     б
      сами сдали - ?
   
     Вот-это был бы
      был
     бы -  бы
     a full complete
       piz-zdestdetц  !
      
  Знал что заранее
  ни - любишь

     До Сходни
    
     пару киломtтров
     С Лобни !
    
     А - дальше
     Bridge - almost

     left on Mine
       back   :

     Трущовки
     с Химками
       

     Какие за
     Атлантикой

     там -  Амеры

      На рёбры
      штык
      взял -  очень

      колется

        После 
        оленей 
 
        В - Тропики
       Становится

        на ~24 градуса
        приятней !    
 
     Both never took
   a Finn
     to find

    it out
   Norge
     closed  !

     regret

       Good-bye

   ! Du-dы w/
     out Spanish


Рецензии