Коли в душ ти Укра нець
Всі бачать це заздалегідь.
Недоторканим є мізинець,
Та погляд що зупинить мить.
Коли біда приходить, плаче,
Так важко сіяти цей сум.
А посмішка це крок до вдачі
У вухах кольоровий шум.
Жовто- блакитний вдень та зранку,
Пісні співає як болить.
Працює в полі на світанку,
Та зараз не спокійно спить
І незважаючи на мову,
Є непокірним наш народ.
Один міцний великий човен,
Який не бачить перешкод.
( 22.07.2022)
Свидетельство о публикации №122072205164