Спок йно ноч

Я сьогодні хотіла би здатись цікавою
Не такою, як завжди, а більше довершеною.
І хай наші світанки - не з спільною кавою.
І хай наші дні не переходять у нОчі з "рештою".

Що ми можемо зараз? Відстань здається шаленою.
Кілометри, вагони, вокзали, і місяць за рік.
Як можливо фізично бути такими віддаленими?
Як можливо ментально практично торкатися вік?

Раз за разом бажати мирних та теплих снів
Міцно вірити, в те, що твій ранок настане.
Сподіватись, що мої слова захистять від вогнів,
І  чекати ранкове "привіт" аби ця клята тривога відстала.

Тож сьогодні, як завжди, спробую врятувати твій сон,
Побажавши почути не ПВО а, як вітер шепоче,
Най жодне світло не пройде повз твоїх дорогих штор
Сьогодні я ось так бажаю тобі спокійної ночі.


Рецензии