With You

 
   i love you
   Baby 

   now
   very much

   before
   pretending
   und
   obliged

   - Remember me - ?
     we went to dach  .. .

   Appreciated ,
   Thanks
   dont cry

   For what
   get ~there ?

   Оттнюдь ,
   Ни накопать
    морковки

   Прости - за всё    

   ... становится
    неловко

   


Рецензии