Cozmic gizmo

   Мы станем
   дальше
   представлять

   Евангелеи
   от-т
   Матфея 

   Пророков-ъ
   быстро
   перегнал

   А - нам
   Что
   делать 

   The First
  the string

   is should be
  there 

   The own way
   to get it
   them
   aloud :

    ... The matter is that
   " Дело в том , что  .. . "

     Nаch Mars
    тянуть ни перестало
     б
 


Рецензии