get reached

    Sometimes need i
   to reach the honey
   or , Confession

  For many
   Morning-s
 
   frankly
  Revelation-s 

   In 30-ty
 minutes
 
  They cut me
  inner
   Internet

  -  Тоскуешь - ?
  -  НЕТ

  -  Still got alive
  -  Almost like this

  -  Hold on !
  -  За Венгрию , за Кишенев-ъ
      держись  , МИ-6th
 


Рецензии