Артерiя вечора

 Від війни важко дихати, боляче.
 Гинуть діти та їхні батьки. 
 Україна, немов би зурочена
 Чорним оком страшної зими.

 Світ втрачає свідомість від вибухів.
 Зруйнувалося наше життя.
 Мить поранень осколкових глибоко.
 Дуже глибоко там, де серця.

 Немовля у візку знов здригається.
 Поряд з ним знов скажений "приліт".
 Заспокоїти хтось намагається,
 А в душі сильний холод і лід.

 Кров тече по артеріях вечора.
 У зупинку знов влучив снаряд.
 Хлопчик їсть у підвалі край печива,
 А надворі ракети летять...

 20. 07. 2022.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.