Milky Way on Earth. Europa Elbruse

https://music.yandex.ru/album/18949574/track/91525505
Dance Of The Knights
Stefan Obermaier, Сергей Сергеевич Прокофьев

Only all earthly humanity thin thread in Eurasia can be said to exist. But what about humanity in US face in America continent depths, because you can also see that there are many people there? Total suffering from obesity based on chromium and iodine deficiency cannot be called "existence" - it is suffering invalid form.
Well, what about prosperous humanity on land coastal part?
Forced by unknown ignorance, "prosperity" Golden cage is worse even than disabled suffering from obesity based on chromium and iodine deficiency in USA, desert planet on water and desert on land with some kind of unreasonable mold on water border and solid surface, Homo sapiens - sapiens? Few people complain in prayers about intelligence lack - this is not even bold act, this is nature in its conscious awakening and reasonable civilization behavior!

Лишь тоненькая нить всего земного человечества в Евразии можно сказать что существует. А как же человечество в лице США в глубине континента Америка, ведь там тоже видно что есть много людей? Тотальное страдание от ожирения на основе дефицита хрома и йода нельзя называть "существованием" - это инвалидная форма страданий.
Ну а как же процветающее человечество на прибережной части суши?
Вынужденная в силу неведомого невежества Золотая клетка "процветания" хуже даже чем инвалидные страдания от ожирения на основе дефицита хрома и йода в США, пустынная планета на воде и на суше с какой-то неразумной плесенью на границе воды и тверди, Хомо сапиенс - сапиенс? Мало кто жалуется в мольбах на недостаток разума - это даже не смелый поступок, это естество в своём осознанном пробуждении и поведении разумной цивилизации! 

***

Human aqua-line for continental body-good life. Cr http://stihi.ru/2022/07/07/7850
Human aqua-line. Entire world freedom. Iodine http://stihi.ru/2019/11/23/770
Сiv restaurant 1 secret. Phospholipids supplying http://stihi.ru/2022/06/27/7658


Рецензии