Моjiй колишнiй нареченiй

Моїй колишній нареченій 
Цілує інший очі темні.

Хоч не томлю себе образою,
Хоч іншому тому не заздрю я,
Хоч не сумую, все ж так хочеться
Зненацька зазирнути в очі ці
І запитати недоречно
Про їхнє щастя скороспечене,
Обачне. Наше ж необачне,
Таке тривале й раптом втрачене,
Чи сниться їй?

І буде відповідь:
"Несправдженому я не віддана.
Знав іншу ти - вже не така я:
Сплю міцно - снів не пам`ятаю".

        2013


Рецензии