Духарды дават
Шадав гъийгъа жехьон ма1ла,-
Рухьур аний жий жоде!
Жехьон шадав сиен дунья -
Улифте ги кьыхьды сифра,-
Рухьур аний жий жоде!
Дух кьыхь йыыд дид сагъ йиший,
Арха ушды х1улих йишихь,-
Рухьур аний жий жоде!
Кулфат жохда гивкьад вишихь,
Халды гулей ух1ад дишихь,-
Рухьур аний жий жоде!
Рахъ дагъамды ачих вишихь,
Йак джагорды гъуле йишихь,-
Рухьур аний жий жоде!
Хьуйаъ йамыъ: " Бахтлы дишихь,
Джор са сына с1ульт1эд дишихь!"-
Рухьур аний жий жоде!
Ц1ай бахыйре лик1уй йаммиш,
Йишихь илсан жо гуямиш,-
Рухьур аний жий жоде!
Бахтлы диший архан - къуля!
Нинды алхыш къуна джубра,-
Рухьур аний жий жоде!
Бахтир лац1ыхь къарды ара,
Рывыр ц1ийды гьик1е ана,-
Рухьур аний жий жоде!
Дух къыхь йыыд дид сагъ йишихь,
Нинды джубра лузад йишихь,-
Рухьур аний жий жоде!
Свидетельство о публикации №122071905977
Вам УДАЧИ новой!
С БОГОМ!
Галина Глущенко 2 28.01.2023 15:53 Заявить о нарушении