Можливо це останн й шанс
Остання примха...чи усмішка долі...
Можливо все і сталось мимо волі,
Але ж для неї - зупинився час.
І юність знову стала на поріг,
Змінивши сльози на приємну радість,
І почуття, що десь далеко старість,
І що кохати, все таки не гріх.
І не судіть, бо це - її весна!!!
В зеленому квітучому барвінку.
Нехай вона і закінчИться стрімко,
Та зараз...насолодиться сповна...
16.07.22. 23:43
Свидетельство о публикации №122071800386