Sant marinar
К И Ш И Н Ё В
(Mold)
Uniori mi-e frica de iubire,
Mai tanjesc si sufletul ma doare.
Dar mai sper,caci te iubesc pe tine,
Viata mea cu flori la cingatoare.
Mai revin in vis la tarmul marii,
De valuri albe in taina razmuiat.
Si mai simt vazduhul inspirarii,
C-a mai ieri,asa c-a altadata.
Ma avint c-a pescarusul iute,
Zburand pe sub al cerului altar.
De parca iar mai sant in clipele trecute,
Dar am ramas pe viata marinar.
Uniori ma curma amintirea,
Mai licareste felinarul la hotar.
Si eu raspund in glas cu-a mea gindire,
Ca am fost si sant pe viata marinar.
Свидетельство о публикации №122071706079