Зустрiлися

Зустрілися. Всі дивляться на нас.
А я такий до неї неуважний,
Такий уже байдужий, що вона
Зненацька знітилася: "Бідолашний!"

І щось знайоме, давнє зайнялось
В мені і в ній, немов магнітне поле
Ввійшло в обох. Оте невмерле щось
На мить з`єднало нас взаємним болем.

Ми навіть зблизились на крок були
Й спинились. Наші погляди никали
Не зустрічаючись. Ми берегли
Свій спокій, шитий білими нитками.

          2о13


Рецензии